Argentine Experience On Milk Quality And Cheese Technology at Hanoi University Of Science And Technology | Flashcards & Summaries

Select your language

Suggested languages for you:
Log In Start studying!

Lernmaterialien für Argentine experience on milk quality and cheese technology an der Hanoi University of Science and Technology

Greife auf kostenlose Karteikarten, Zusammenfassungen, Übungsaufgaben und Altklausuren für deinen Argentine experience on milk quality and cheese technology Kurs an der Hanoi University of Science and Technology zu.

TESTE DEIN WISSEN

What compound could be found in Emulsion phase ?

Lösung anzeigen
TESTE DEIN WISSEN

Fat

Lösung ausblenden
TESTE DEIN WISSEN

Which compound can be found in Colloidal Supension phase ?

Lösung anzeigen
TESTE DEIN WISSEN

Protein 

Lösung ausblenden
TESTE DEIN WISSEN

Which coumpound could be found in Solution phase ?

Lösung anzeigen
TESTE DEIN WISSEN

Salts, lactose

Lösung ausblenden
TESTE DEIN WISSEN

Which protein precipitate at pH 4.6 ?

Lösung anzeigen
TESTE DEIN WISSEN

Casein

Lösung ausblenden
TESTE DEIN WISSEN

Which protein remain soluble at pH 4.6 ?

Lösung anzeigen
TESTE DEIN WISSEN

Whey protein 

Lösung ausblenden
TESTE DEIN WISSEN

What is the monomer of Lactose ?

Lösung anzeigen
TESTE DEIN WISSEN

Glucose + galactose

Lösung ausblenden
TESTE DEIN WISSEN

What is micelle of Caseins ?

Lösung anzeigen
TESTE DEIN WISSEN

1.Colloidal particle

2.Casein + calcium + phosphate

Lösung ausblenden
TESTE DEIN WISSEN

What is the important milk components in cheesemaking (3)?

Lösung anzeigen
TESTE DEIN WISSEN

1.Lactose --> lactic ferments

2.Fat and Casein --> Cheese yield

3.Calcium

Lösung ausblenden
TESTE DEIN WISSEN

Which are the Intrinsic factors affecting the milk composition (4) ?

Lösung anzeigen
TESTE DEIN WISSEN

1.Lactation

2.Genetic factors

3.Age and Lactation number 

4.Health status 

Lösung ausblenden
TESTE DEIN WISSEN

Which are the Extrinsic factors afftecting the milk composition (3) ? 

Lösung anzeigen
TESTE DEIN WISSEN

1.Milking

2.Season of the year and weather

3.Feeding

Lösung ausblenden
TESTE DEIN WISSEN

2 types of Cheese yield ?

Lösung anzeigen
TESTE DEIN WISSEN

Economic yield

Theoretical yield

Lösung ausblenden
TESTE DEIN WISSEN

Which are 3 phases in milk ?

Lösung anzeigen
TESTE DEIN WISSEN

`1.Emulsion 

2.Colloidal Supension

3.Solution

Lösung ausblenden
  • 544 Karteikarten
  • 50 Studierende
  • 0 Lernmaterialien

Beispielhafte Karteikarten für deinen Argentine experience on milk quality and cheese technology Kurs an der Hanoi University of Science and Technology - von Kommilitonen auf StudySmarter erstellt!

Q:

What compound could be found in Emulsion phase ?

A:

Fat

Q:

Which compound can be found in Colloidal Supension phase ?

A:

Protein 

Q:

Which coumpound could be found in Solution phase ?

A:

Salts, lactose

Q:

Which protein precipitate at pH 4.6 ?

A:

Casein

Q:

Which protein remain soluble at pH 4.6 ?

A:

Whey protein 

Mehr Karteikarten anzeigen
Q:

What is the monomer of Lactose ?

A:

Glucose + galactose

Q:

What is micelle of Caseins ?

A:

1.Colloidal particle

2.Casein + calcium + phosphate

Q:

What is the important milk components in cheesemaking (3)?

A:

1.Lactose --> lactic ferments

2.Fat and Casein --> Cheese yield

3.Calcium

Q:

Which are the Intrinsic factors affecting the milk composition (4) ?

A:

1.Lactation

2.Genetic factors

3.Age and Lactation number 

4.Health status 

Q:

Which are the Extrinsic factors afftecting the milk composition (3) ? 

A:

1.Milking

2.Season of the year and weather

3.Feeding

Q:

2 types of Cheese yield ?

A:

Economic yield

Theoretical yield

Q:

Which are 3 phases in milk ?

A:

`1.Emulsion 

2.Colloidal Supension

3.Solution

Argentine experience on milk quality and cheese technology

Erstelle und finde Lernmaterialien auf StudySmarter.

Greife kostenlos auf tausende geteilte Karteikarten, Zusammenfassungen, Altklausuren und mehr zu.

Jetzt loslegen

Das sind die beliebtesten Argentine experience on milk quality and cheese technology Kurse im gesamten StudySmarter Universum

Business and Technology

University of the Western Cape

Zum Kurs
science,medicine and technology

University of the West Indies, Mona

Zum Kurs
Technology choice and usage

Radboud University

Zum Kurs
Science, Technology and Society

Adamson University

Zum Kurs
Science Technology and Society

Pangasinan State University

Zum Kurs

Die all-in-one Lernapp für Studierende

Greife auf Millionen geteilter Lernmaterialien der StudySmarter Community zu
Kostenlos anmelden Argentine experience on milk quality and cheese technology
Erstelle Karteikarten und Zusammenfassungen mit den StudySmarter Tools
Kostenlos loslegen Argentine experience on milk quality and cheese technology